Dag van de Senioren

De opzet van de huldiging van gouden bruidsparen wordt in 2024 anders. Ook diamanten en platina huwelijken worden hierbij betrokken.

Dit verklapte burgemeester Michiel Uitdehaag in zijn toespraak op de Dag van de Senioren, die op 1 oktober in de schouwburg werd gevierd. Hoe het precies wordt kon of wilde de nieuwe burgemeester van Venray nog niet zeggen. Maar de dag, zoals deze een dag later nog werd gehouden, gaat echt verdwijnen. Het aantal gouden bruidsparen rijst ook wel een beetje de pan uit, nu de babyboomers van de vorige eeuw respectabele leeftijden bereiken.
De Dag van de Senioren, voorheen Dag van de Ouderen, trok veel belangstellenden. Het programma was van goed niveau. Het gouden koor Ars Musica (ook iedereen al op leeftijd na al die jaren) begon aarzelend, maar herstelde zich aan het einde goed. Mia Dekkers uit Overloon had de hele zaal mee met haar liedjes en sketches over vroeger. Dat had van het publiek best een ‘stief ketierke’ langer gemogen. Misschien een herhaling in 2024? Met Jos van Rens en Nomi Stern kon de zaal flink meezingen, maar alles bij elkaar was de hoeveelheid zangnummers net iets teveel van het goede.

Klik hier om meer foto’s te zien.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Uit De Schakel. Bookmark de permalink.