Verkoop toegangskaarten voor Dag van de Senioren

De Dag van de Senioren 2023 (voorheen Dag van de Ouderen) vindt plaats op zondag 1 oktober.

Een toegangskaart, met daaraan vast één koffie- of theebon en één consumptiebon, kost ook dit jaar € 10,-. Op deze kaart staat tevens weer een (geschreven) nummer met een L ervoor. Dit nummer is bedoeld voor de loterij, waarvan de trekking weer tijdens de korte pauze bij het wisselen van de optredende artiesten wordt gehouden. Let op: die nummers hebben dus niets te maken met de stoelnummers in de schouwburg, ook nu geldt dat u zelf u plaatsje mag kiezen. De schouwburg is vanaf 13.00 uur in beide foyers geopend voor een kop koffie of thee en een gebakje.
Aanvang programma 14.00 uur, zaal open om 13.45 uur.

Op het programma staan onder meer optredens van:
– Koorsemble Ars Musica (dat dit jaar zijn vijftigjarig jubileum viert);
– Mia Dekkers uit Overloon (geboren in Beek en Donk), zangeres/verteller van de tijd van onze jeugd;
– Jos van Rens, creatieve alleskunner met pakkende songs, leuke anekdotes, vrolijke mopjes en een lach en soms een traan;
– Nomi Stern, met een gevarieerd repertoire van Duitse, Engelse, Nederlandse en Limburgse liederen.

Na afloop van de voorstelling is in beide foyers gelegenheid om gezellig na te babbelen en na te borrelen. De verkoop van de toegangskaarten vindt voor Venray plaats in De Kemphaan op donderdag 7 september en vrijdag 8 september van 10.00-12.00 uur. Voor de kerkdorpen verloopt de verkoop weer via de plaatselijke KBO-verenigingen.

De commissie Dag van de Senioren van de Centrale van Ouderenverenigingen tekent voor de organisatie.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Uit De Schakel. Bookmark de permalink.