Jeu de boulestoernooi KBO

In Venray wordt op 22 juni voor de zestiende keer het KBO Jeu de Boulestoernooi georganiseerd op de banen van de Bouledrome op het Speulpark aan de Hoopweg. Er is steeds een grote belangstelling voor deze mooie, sportieve en gezellige wedstrijddag.

Zoals altijd staat de KBO-wisselbeker op het spel. Tevens is er een loterij voor alle deelnemers. Alle inwoners van de gemeente Venray (van 55 jaar en ouder) kunnen zich hiervoor inschrijven met een team van twee personen (doubletten). Het toernooi begint om 10.30 uur met een openingswoord van KBO Venray-voorzitter Martin Wijnhoven. Direct hierna beginnen in twee poules de wedstrijden. Elk doublet speelt vier wedstrijden. De winnaars van beide poules strijden tegen elkaar om de KBO-wisselbeker. Het doublet Wim Wilms/Herman Keyzers is de laatste winnaar. Beide mannen zullen alles in het werk stellen deze titel te behouden.
Liefhebbers kunnen zich opgeven vóór 20 juni, liefst per email bij  
jan.derikx@gmail.com of telefonisch op nummer 06 3033 3268. Bij de opgave ook meteen aangeven met wie u een doublet vormt. Elk koppel moet zich vervolgens op de wedstrijddag vóór 10.00 uur in de Bouledrome melden en de kosten (€4,- per persoon) voldoen. Zie ook onder info/aankondigingen op de site www.bouledromevenray.nl
Bij de Bouledrome is de parkeerruimte beperkt en er mag niet langs de Hoopweg geparkeerd worden. U kunt gebruikmaken van de parkeergelegenheid aan de Merseloseweg schuin tegenover het ziekenhuis. Voor fietsers zijn er geen parkeerproblemen.
Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Uit De Schakel. Bookmark de permalink.