Vaste activiteitenagenda in De Schakel vervalt

Elke maand staan in De Schakel een aantal activiteiten voor ouderen: lezingen over uiteenlopende onderwerpen, filmmiddagen, demonstraties en workshops. Soms zijn ze alleen voor de leden van die KBO-afdeling, AVOS of wijkouderenverenigingen, maar vaak ook voor andere senioren.
Elke week zijn daarnaast tal van vaste activiteiten voor senioren. U kunt wekelijks sporten, gymmen, dansen, wandelen of fietsen. U kunt toneel gaan spelen, zingen in een koor, een hobby of cursus gaan doen, debatteren of boeken gespreken met een groepje, noem maar op.
Kaarten, kienen en keuvelen. Sportverenigingen hebben groepen speciaal voor ouderen: tafeltennissen, wandelvoetbal, biljarten. Al deze activiteiten waren tot nu toe op een rijtje gezet in de activiteitenagenda van de website www.cvo-venray.nl met daarbij de tijden en dagen en telefoonnummers waar u zich kunt opgeven. Sommige ouderenverenigingen hebben ook een eigen webpagina. Andere activiteiten, zoals bovengenoemd, worden voortaan in aparte berichten in De Schakel meegenomen.
Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Uit De Schakel. Bookmark de permalink.