Einde Meerdaagse reizen KBO

De KBO-werkgroep meerdaagse reizen Venray/Kerkdorpen stopt met het organiseren van de meerdaagse reizen voor de senioren in de gemeente Venray, wegens gebrek aan belangstelling. De getoonde interesse op de recente peiling van de werkgroep, aangevuld nog even met twee bestuursleden van KBO-Venray, is ruim onvoldoende gebleken.

Voor de bestaande werkgroep Venray/Kerkdorpen, bestaande uit Hay Achten, Mia Geurts, Henk de Klerk en Ine van Vegchel, reden om nu ook te stoppen en dus af te zien van het voortaan organiseren van reizen voor senioren uit de gemeente .

De werkgroep kan overigens terugzien op een mooie reeks van liefst 20 succesvolle reizen. De eerste reis naar Sauerland in 2004 ging zelfs met twee volle bussen. De verste reis ooit was naar Mayrhofen en de laatste reis, in 2019, betrof een tocht naar het Belgische La Roche en Ardenne.

Mogelijk hebt u als alternatief interesse in onderstaande seniorenreis van de afdelingen Oirlo/Oostrum. Reageer dan echter snel.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Uit De Schakel. Bookmark de permalink.