Op de koffie bij De Kemphaan

Vanaf 1 juli is ouderencentrum De Kemphaan weer open voor de mensen die op zondagmorgen gewend waren om een kop koffie te gaan drinken en met elkaar een praatje te maken. Dit heeft het stichtingsbestuur besloten. Het koffie-uur is van 10.00 tot 12.00 uur.

Verder is er weinig veranderd in de openstelling gedurende de coronatijd.

De Algemene Hulpdienst draait weer, de biljarters kunnen er terecht en vaste vergaderingen kunnen weer worden gehouden.

Het bestuur van De Kemphaan heeft in verband met de coronacrisis een protocol opgesteld om te zien hoe er omgegaan kan worden met de basisregels van anderhalve meter afstand van elkaar en de andere landelijke richtlijnen. Met die uitgewerkte regels moet de komende tijd nog worden gewerkt. Het maximaal aantal bezoekers van dertig mag niet overschreden worden en dat is exclusief de beheerder en de vrijwilligers die in het gebouw aanwezig zijn. De aanwezigen zullen zich moeten houden aan de richtlijnen van het door het bestuur vastgestelde protocol (eenrichtingverkeer, maximumaantal personen in lokalen, enzovoort)

De Kemphaan houdt zich ook aan de begin mei vastgestelde openingstijden: maandag tot en met vrijdag 9.00 tot 12.00 uur en 13.00 tot 17.00 uur en op vrijdagavond van 17.45 uur t/m 22.00 uur. Voor de overige avonden wordt naar maatwerk gezocht.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.