KBO-Jeu-de-Boulestoernooi 2019

De KBO-afdelingen in de gemeente Venray houden voor de veertiende keer in successie een jeu-de-boulestoernooi. Dit jaar heeft dit plaats op donderdag 27 juni, zoals gebruikelijk op de banen van de Bouledrome op het Speulpark/Hoopweg. Er is steeds een grote belangstelling voor dit mooie toernooi. Altijd een sportieve en gezellige dag. Gestreden wordt om de KBO-wisselbeker en om vele andere prijzen. Tevens is er voor alle deelnemers de kans om een extra prijs te winnen met de loterij.
Alle inwoners van de gemeente Venray van boven de 55 jaar mogen hieraan deelnemen. Dus welkom; lid of geen lid van de KBO-bond, van AVOS of van een wijkoudervereniging. Kom gerust eens kennis maken met deze voor iedereen mooie sport.
Het toernooi wordt om 10.30 uur geopend door wethouder Anne Thielen. Direct hierna zal de strijd beginnen om de felbegeerde wisselbeker. Er wordt in twee poules met doubletten gespeeld: twee tegen twee. Elk doublet speelt vier wedstrijden. De winnaars van beide poules strijden, onder altijd grote publieke belangstelling, in de finale tegen elkaar om de wisselbeker.
Belangstellenden kunnen zich vóór 20 juni opgeven bij Jan Derikx, het liefst per e-mail: jan.derikx@gmail.com of telefonisch 06 3033 3268. Bij de opgave moet u ook meteen aangeven met wie u samen een doublet (team) vormt. Als U zich als deelnemer hebt opgegeven dan moet u zich op de wedstrijddag vóór 10.00 uur in de Bouledrome aan de wedstrijdtafel melden. De kosten zijn € 3,- per persoon en kunnen worden voldaan bij deze aanmelding. In de Bouledrome is een kantine waar u terecht kunt voor het versterken van de inwendige mens.
Bij de Bouledrome mag u niet langs de Hoopweg parkeren en op het terrein zelf is de parkeerruimte voor auto’s beperkt. U kunt gebruik maken van de parkeergelegenheid tegenover het ziekenhuis aan de Merseloseweg om dan via het bospad de Bouledrome te bereiken. Voor fietsers zijn er genoeg stallingsmogelijkheden.

Dit bericht is geplaatst in Uit De Schakel. Bookmark de permalink.