Opfriscursus verkeersregels

Elke senior wil zo lang mogelijk blijven autorijden. Kunnen rijden betekent vrijheid, kunnen gaan en staan waar u wilt. Maar veel ouderen rijden vaak op regels van jaren geleden. De regels zijn aangescherpt of helemaal nieuw. Het verkeer vergt veel meer aandacht dan toen zij het rijbewijs haalden.

Hoe zorgt u dat u verantwoord mobiel blijft?
Om bij te blijven kunt u meedoen met de Opfriscursus Verkeerskennis van Veilig Verkeer Nederland. In opdracht van het Regionaal Mobiliteitsoverleg van de gemeenten in Noord-Limburg (RMO) en in samenwerking met de lokale seniorenverenigingen organiseert VVN drie opfriscursussen in Panningen (in juni), Bergen (september) en Venray voor de ervaren automobilisten. Ook is er de mogelijkheid voor deelnemers aan deze cursus om zich aan te melden voor een individuele praktijk-rit in de eigen auto (geheel vrijblijvend). Verdere informatie hierover ontvangt u tijdens de cursus. De cursusdagen in Venray zijn op woensdag 6, 13 en 20 november 2019, vanaf 13.30 uur in Venray. De eigen bijdrage voor de gehele cursus bedraagt € 8,- en u wordt alle dagen verwacht. Meld u uiterlijk twee weken voor aanvang van de opfriscursus aan via vvn.nl/opfrisnoordlimburg of bel tijdens kantooruren met 088 5248850. U ontvangt een week voor aanvang van de cursus een bevestiging met de plek waar deze wordt gehouden.

Dit bericht is geplaatst in Uit De Schakel. Bookmark de permalink.